sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Ensimmäiset turhakkeet

Lenkkarit. Tässä kunnossa. Mitä ne edes tekevät kaapissani?


Lättäräpylöillä on vaikea löytää istuvia lenkkareita. Ja kun nämä toimivat niin hyvin treenikenkinä puistotreeneissä joskus neljä vuotta sitt.. Hetkinen! Olen käyttänyt näitä neljä vuotta sitten ja sen jälkeen vain säilönyt odottamassa jotain tulevaa ehkä käyttöhetkeä! Just putsasinkin, meniskö ehkä pihakenkinä? Oikeesti. Ei mene. Kävelevät enää roskikseen, ei näitä voi enää edes kierrättää. Mutta onpahan käytetty aika linttaan.

Kahdesti pestyt pehmojalkineet. Pitivät yhden talven jalat lämpöisinä kunnes muuttuivat harmaiksi ja kummituksen nähneen näköisiksi. Selviytyivät ekasta pesusta. Toka tuhosi pohjat. Ei, en tule kunnostamaan näitä ikinä. Roskiin.


Tämä oli jo astetta vaikempi henkinen matka. Lahjaksi saatu kuolinpesästä. Hajalla, toivottoman hajalla. Sisäpuoli haisee koipalloilta ja vanhalta vintiltä. Kunnostaminen maksaisi kohtuuttoman paljon esineen oikeaan (made in china) arvoon nähden. Roskiin. Jää hyvin, kaunis korurasia! Olisit tullut liian kalliiksi.



Julma projektini kulkee eteenpäin. Kaksi silkkipuseroa. Hienoja, mutta joita en ikinä käytä. Nettikirpputorille. Miltä kuulostaisi 100% uudenveroinen silkkipusero kympillä?



Ovathan ne toisaalta niin kauniita... Mutta imetän. En lähiaikoina pysty edes käyttämään mitään, mistä en saa kaivettua vauvan eväspakettia alle kymmenen sekunnin esille. Ne ovat joo olleet kauniita siellä vaatekaapissa jo reilun vuoden.

Sen sijaan sain lahjaksi imetyspaidan, mutta se on aivan liian pieni näille kannuille. S-kokoa. Vaikka saisin vielä 10kg ylipainoa pois, en tule IKINÄ oikeasti mahtumaan tähän. Täysin moitteetton kunto. Nettikirpparille 6e + postit.


Hutiostos kirpparilta, kaunis vaalea turkoosi/vedenvihreä toppi. Tämä vaati jo pienen kamppailun, koska haluaisin oikeasti käyttää tätä. Realistisesti en tule ikinä myöskään mahtumaan näin niukkaan mitoitukseen. Myös nettikirpparille, 10e + postit. Sama mitä itse maksoin.


Miten projekti on edennyt nyt vuorokautta myöhemmin?
Tumma savunharmaa silkkipusero on myyty kuudella eurolla + postit. Vaalea paita kiemurteli erinäisten itseselitysten jälkeen takaisin vaatekaappiini. Noloa. Loput rojut odottavat roskiksessa kaatopaikalle menoa, imetysvaatteet ovat edelleen myynnissä. Annan myyntiaikaa pari viikkoa ennen kuin roudaan ne UFF:lle.

Vaalean paidan paikan poisheitettävien kohdalla otti v. 2001 Bulgariasta matkamuistona tuotu vati. En käytä tätä ikinä. Sen ylin koristereuna alkaa hajota liimauksestaan. En ole saanut aikaiseksi korjata sitä viiden vuoden aikana joina olen ollut tietoinen ongelmasta. En todennäköisesti ikinä tee sitä. Lisäksi luin, että matkamuistokeramiikassa ja esineissä käytetään usein myrkyllisiä maaleja eikä niissä saisi säilyttää ruokaa. Mitä hittoa minä sitten tällä teen, jos siihen ei voi edes lykätä hedelmiä? OSTANKO KORISTEHEDELMIÄ KUN HALUAN TURHASTA TAVARASTA EROON? EN.


Hyvästi.

Viikon päästä sunnuntaina pitäisi siis olla seuraaavat seitsemän tavaraa lähtemässä kohti uutta kotia tai kaatopaikkaa. Infoan myös, miten kirppiskamat voivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti